tisdag 28 december 2010

Morgonrundan


Eftersom matte har ett arbetsuppdrag i en verkstadsmiljö som inte passar för hundar så måste Rosvo stanna hemma på dagarna. För att pussla ihop det hela så att han inte behöver vara ensam mer än sex timmar så åker matte hemifrån vid 11.30 och husse kommer hem strax efter 17.

På förmiddagen försöker vi pricka in lite soluppgång men det har mest varit snö, snö, snö. Men Vad gör det? Fint är det. I hågadalen finns det massor av hästar och Rosvo har inte riktigt fattat vad de är för något. De är inte hundar, inte kor... - Grrrr?

3 kommentarer:

  1. Hästar är underliga djur, tycker Nanna & Leia också. De är väldigt intresserade, men har aldrig fått för sig att gå innanför stängslet. Som tur är.
    -Visst är det ett pusslande med tider när man är hundägare. Tänk om man kunde få ha med hundarna på jobet - det hade varit skönt!
    -God fortsättning, förresten!

    SvaraRadera
  2. Ja det är ett pusslande.Jag får sticka hem på dagen ibland om vi inte löst det på annat sätt. Någon gång har han varit med i bilen.
    Nelson ville leka med en islandshäst i Värmland men jag var för rädd att släppa loss honom. Johanna som satt på var hur lugn som helst. Han är van hundar,sa hon men hon känner ju inte Nelson....
    Ulf

    SvaraRadera
  3. Lyckligtvis kan Rosvo vanligtvis följa med på jobbet när matte jobbar i ateljén. Men i en verkstad med metallspån och farliga grejer så funkar det inte.
    Vi resonerar även som så att det kan vara bra att öva på det där med att vara ensam också.

    I höstas när det var verkstadsdagara följde han med i bilen. Men när inte kupévärmaren hjälper så är ju det alternativet borta. Dessutom känns det ju kymigt att låta honom sitta där och uggla.

    Undrar just hur vanligt det är med hunddagis..? Min kollega brukade lämna bort sin hund vissa dagar i veckan men det var skitdyrt!

    SvaraRadera