fredag 4 februari 2011

Peebook - hundars Facebook


Hundar har också sin "facebook" där de pinkar inlägg med dagens aktuela ämne. På morgonen kissar Rosvo ett inlägg på väg till jobbet. Under dagen nosar andra hundar vad han har sagt och kommenterar det med att antingen kissa en lång kommentar eller skvätter dit ett enkelt "gilla".
På vägen hem på kvällen kontrollerar Rosvo vad han har fått för svar och eventuellt ger han respons på de kommentarer han har fått.

Han älskar att läsa andras inlägg och kommenterar gärna. Ibland med ett pricksäkert svar och ibland med ett "jag tycker du är dryg" där han knappt orkar lyfta på benet utan liksom bara går förbi och låter det rinna ur honom.
Det som är bra är att gå samma runda någon gång under dagen så får han upprätthålla sitt sociala nätverk och följa upp det som händer i grannskapet. Vissa inlägg blir ju lite tjatiga så de ignorerar han. Men när det kommer nya kontakter är det extra intressant att nosa upp vem den nya stjärnan är.

8 kommentarer:

  1. Pricksäkert inlägg.Jag tror dessutom att de får veta sanningen om sina hundbekanta betydligt bättre än vi får från de "vänner" som finns på Facebook.
    Bra skrivet
    tycker Ulf

    SvaraRadera
  2. Tack :)
    Mamma kallade det att hunden "läser tidningen" när hon gick ut med sin hund på morgonen. Hon ansåg det superviktigt att hundar får nosa lite nyheter emellanåt :)

    SvaraRadera
  3. Skulle vilja se fasanen på busshållplatsen. Underbart.
    Ulf

    SvaraRadera
  4. :) För att sammanfatta det där med fasanen så läs inlägget hos Team Nelson:
    http://schferliv.blogspot.com/2011/02/upp-i-traden.html#comments

    SvaraRadera
  5. Haha, det var väldigt roligt! :) Mitt i prick!

    SvaraRadera
  6. *tummen upp*
    Rosvo addar gärna fler vänner :)

    SvaraRadera
  7. Klart ett av bloggsveriges bästa inlägg, instämmer helt klart!

    SvaraRadera